Saunalautta-Imatra kalenteri

Kalenterista näet vapaat ja varatut saunalautan vuokrausajat

Saunalautan voit varata numerosta:

Varausehdot

Vuokraamme pyyhkeitä 5€/kpl, mutta suosittelemme ottamaan omat pyyhkeet sekä uima-asut. Lautan varaaja vastaa omasta ryhmästään koko varauksen ajan.
Varaamme oikeuden päättää risteilyn oman tai muiden turvallisuuden vaarantavan henkilön osalta. Varaamme myös oikeuden peruuttaa varauksen sääolosuhteiden vuoksi.
Kaikkien laitteiden tulee olla samassa kunnossa, kuin ennen vuokrausta. Rikkinäisistä ja hävinneistä tavaroista ja laitteista laskutetaan vuokrauksen jälkeen. Virtsaaminen on kiellettyä joka paikassa, paitsi saunalautan kahdessa vessassa, jotka ovat merkitty ”WC”:llä.
Henkilökuntamme ei ole paikalla ainoastaan huolenpitoa varten, vaan henkilökuntamme haluaa varmistaa, että viihdytte saunalautallamme. Toivomuksenamme on terve maalaisjärki, joka helpottaa huomattavasti työtämme ja tekee myös vierailustanne loistavan! Tällä tavalla voimme kaikki olla iloisia niin varauksen aikana, kuin myös varauksen jälkeen.

Saunalautta-Imatra on katsastettu, CE-merkitty alus, joka kattaa kaikki merenkulkulaitoksen vaatimukset. Alus on varustettu ympäristökeskuksen ohjeiden mukaisesti ja ensiapukoulutettu henkilökunta koostuu merenkulun ammattilaisista.

Peruutus

  • Peruutus +14 päivää ennen vuokrausta = 0 % sovitusta hinnasta
  • Peruutus 7-13 päivää ennen vuokrausta = 50 % sovitusta hinnasta
  • Peruutus 0-6 päivää ennen vuokrausta = 100 % sovitusta hinnasta (sis. myös sovitut tarjoilut)